Підвищення ефективності системи перевезення пасажирів на маршруті №277е - Шевченко, Анна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі досліджено міський маршрут, проведено аналіз підвищення системи перевезень на ньому, розраховано фінансові показники для різних типів рухомого складу, проаналізовано пасажиропотік на маршруті за умови карантинних обмежень та за умови їх відсутності, оцінено доцільність введення на маршрут альтернативних типів транспортних засобів та оновлення вже існуючих.
Keywords: автобус; електробус; інвестиційний проєкт; маршрут; перевезення пасажирів; пасажиропотік