Дослідження транспортної доступності об’єктів масового відвідування у місті Луцьк - Сорокіна, Катерина Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломній роботі ретельно розглянуте питання транспортної доступності міських територій при виконанні пересувань громадським транспортом. З використанням транспортної моделі м. Луцьк, розробленої у програмі PTV Visum, надана оцінка дальності пересувань громадським транспортом до найбільших об’єктів тяжіння на міській території, зокрема через побудову ізохрон. Це дозволило охарактеризувати витратну частину пересувань мешканців різних районів міста до розглянутих об’єктів. Отримані оцінки можуть стати основою для визначення напрямків розвитку громадського транспорту, а також розробки заходів щодо покращення сполучення між різними районами міста.
Keywords: громадський транспорт; ізохрони; маршрутна мережа; транспортна доступність; транспортний попит; час пересування