Вдосконалення системи мотивації і стимулювання праці персоналу підприємства - Гуренко, Іван Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто теоретичні аспекти системи мотивації персоналу; розкрито специфіку та зміст аутсорсингу як інструменту підвищення ефективності діяльності підприємства; розроблено методичний підхід до оцінки ефективності системи мотивації персоналу на досліджуваному підприємстві, запропоновано рекомендації щодо впровадження, а апробовано результати впроваджених заходів.
Keywords: персонал; мотивація персоналу; аутсорсинг; ефективність системи мотивації