АНАЛІЗ ТЕПЛОВОГО СТАНУ ДВИГУНА ПОЖЕЖНОГО АВТОМОБІЛЯ - Лук’янченко, О. Ю.; Лук’янченко, Ю. О.; Лукьянченко, А. Ю.; Лукьянченко, Ю. А.; Lukyanchenko, O.; Lukyanchenko, Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглядаються питання впливу факторів середовища цільового використання пожежного автомобіля на реалізацію його конструктивних та експлуатаційних властивостей. Пропонується використання математичного моделювання для визначення потенціалу пристосованості та прогнозування ефективності функціонування пожежного автомобіля.
АНАЛИЗ ТЕПЛОВОГО СОСТОЯНИЯ ДВИГАТЕЛЯ ПОЖАРНОГО АВТОМОБИЛЯ
ANALYSIS OF THE FIRE TRUCK ENGINE TEMPERATURE STATE
Keywords: тепловий стан; двигун; пожежний автомобіль; математична модель; тепловое состояние; двигатель; пожарный автомобиль; математическая модель; temperature state; engine; fire truck; mathematical model; 629.4.083