Холодное газодинамическое напыление металлических покрытий на композиционные материалы и пластины: литературный обзор - Шоринов, А. В.; Волков, А. О.; Маркович, С. Е.; Шорінов, О. В.; Волков, А. О.; Маркович, С. Є.; Shorinov, O. V.; Volkov, A. О.; Markovych, S.Ye. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розглянуто галузі застосування відпрацьованих відходів травильних відділень виробництва метизів. Запропоновано використовувати шлами травильних відділень для одержання в’яжучих будівельних матеріалів. Подано результати виробничих випробувань.
Холодне газодинамічне напилювання металевих покриттів на композиційні матеріали та пластики: літературний огляд
Cold gas dynamic spraying of metallic coatings on composite materials and plastics: literature review
Keywords: виробництво метизів; шлами травильних відділень; переробка; будівельний гіпс; випробування; міцність; метизное производство; шламы травильных отделений; переработка; строительный гипс; прочность; hardware production; sludges of etching room; processing; gypsum; durability; 621.793.7