Проектування швидкозмінного робочого обладнання екскаватора четвертої розмірної групи - Субота, Інна Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розглядаються питання проектування швидкозмінного робочого обладнання екскаватора четвертої розмірної групи. Проведено аналіз інформаційних джерел. Розраховані основні необхідні параметри і розроблено конструкцію. Проведені техніко-економічні розрахунки та розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: будівельна машина; екскаватор; швидкозмінне обладнання