Розробка дільниці з ТО та Р електрообладнання легкових автомобілів на СТО - Погребняк, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі включений технологічний розрахунок СТО, розподілення обсягу робіт за видами і місцем їх виконання, розрахунок числа постів та автомобіле-місць. Також я проаналізував методи обслуговування електричної системи автомобіля, навів перелік можливих причин її несправності та методи їх усунення, наведений перелік необхідного устаткування з його описом для електричної дільниці станції технічного обслуговування. Був зроблений аналіз безпеки життя та діяльності людини на станції технічного обслуговування та наведені необхідні інструкції та заходи безпеки під час роботи.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; СИСТЕМА ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ; УСТАТКУВАННЯ; ЕЛЕКТРИЧНІ ПРИЛАДИ