Збільшення надійності дорожньої конструкції армуванням геосинтетичними матеріалами при підвищенні транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Дніпро – Магдалинівка − Котовка на ділянці км 14 + 000 − км 28 + 000 - Батиль, Владислава Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються дані по підвищенню довговічності асфальтобетонних покриттів; розвиток деформацій та руйнувань асфальтобетонних покриттів; основні види геосинтетичних матеріалів та їх загальна характеристика; вимоги до геосинтетичних матеріалів; термостійкість георешіток для армування асфальтобетону.
Keywords: Можливість збільшення надійності дорожньої конструкції армуванням геосинтетичними матеріалами; деформації; геосинтетичні матеріали; довговічність; поточний ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт