Розробка проекту дільниці з обслуговування систем електрообладнання легкових автомобілів на СТО - Єкимов Віталій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – зниження експлуатаційних витрат за рахунок якості проведення робіт з ТО й Р електроустаткування. Метод дослідження – розробка заходів по оптимізації рівня діагностичного контролю стану електрообладнання. У дипломному проекті виконано технологічні розрахунки для обґрунтування можливості організації електротехнічної дільниці, призначеної для обслуговування та ремонту систем електрообладнання легкових автомобілів, за умови наявності вільних виробничих площ і необхідного персоналу. Проведено підбір необхідного обладнання, серед якого як основний елемент рекомендовано використання стенду типу ELKON-U400. Запропоновано технологічний процес діагностики, технічного обслуговування та ремонту електросистем автомобілів.
Keywords: ОБСЛУГОВУВАННЯ; ОБСЯГ РОБІТ; РЕМОНТ; УСТАТКУВАННЯ; ДІЛЯНКА; ДІАГНОСТИКА; ЕЛЕКТРОУСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; АКБ; СТАРТЕР; ГЕНЕРАТОР.