Розробка адаптивних систем керування трансмiсiєю - Клименко, В. I.; Богомолов, В. О.; Михалевич, М. Г.; Леонтьєв, Д. М.; Ярита, О. О.; Сiльченко, М. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Наведені результати наукових досліджень у галузі проектування адаптивних систем керування трансмісією автобусів та вантажних транспортних засобів. На основі математичних моделей запропоновані технічні рішення щодо вибору структури керування автоматизованою трансмісією сучасних транспортних засобів. Матеріали монографії містять роботи, що були виконані співробітниками кафедри автомобілів ім. А. Б. Гредескула Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Розрахована на науково-технічних працівників та експертів у галузі автомобільного транспорту, а також студентів і аспірантів транспортних ВНЗ.