Покращення техніко-економічних показників двигуна Honda GX-25 за рахунок використання мікропроцесорної системи керування - Микитенко, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження - параметри перспективних двигунів для участі в змаганнях Shell Eco-marathon. Мета дослідження. Метою даного дослідження є адаптація мікропроцесорної системи керування для роботи в складі модернізованого двигуна Honda GX-25. Методи дослідження: методи дослідження базуються на фундаментальній теорії теплових двигунів. Метод розрахунку робочого процесу двигунів внутрішнього згоряння використаний для визначення техніко-економічних показників модернізованого двигуна.
Keywords: бензиновий двигун; мікропроцесорна система керування; ХАДІ-34; паливна економічність; Shell Eco-Marathon; режими роботи