Проєкт ділянки діагностування легкових автомобілів у складі універсальної СТО - Тищенко, Валентин Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – процеси у гальмівній системі. Мета проекту – удосконалити методику діагностування та ремонту гальмівної системи за допомогою роликового стенду. Методи дослідження – аналітичні дослідження. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону діагностування легкових автомобілів. Також було запропоновано застосувати роликовий стенд, який призначений для визначення гальмівних та тягово-швидкісних характеристик легкових автомобілів. За допомогою цього стенда можливо більш якісно визначити параметри гальмівної системи, які впливають на безпеку дорожнього руху.
Keywords: діагностика; роликовий стенд; гальмівна система; безпека руху; станція технічного обслуговування