Удосконалення технології доставки металевих виробів компанією «Метінвест» в місті Дніпро - Буряк, Нікіта Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Метінвест» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати розробки можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки металевих виробів за допомогою автомобільного транспорту в міському сполученні.
Keywords: технологія; перевезення; металеві вироби; маршрут; узгодження; економічний ефект