Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Теорія експлуатації автомобілів» : для магістрів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Кривошапов, С. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У методичних вказівках приведені основні підходи до організації самостійної роботи магістрів при вивчені дисципліни «Теорія експлуатації автомобілів». Самостійна робота є невід'ємною складовою освітнього процесу в закладі вищої освіти, об'єктивною мовою формування пізнавальної активності та самостійності під час навчання у магістратурі. Методичні вказівки призначенні для здобувачів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців зі спеціальності “Автомобільний транспорт”.
Keywords: приклади моделей на транспорті; вплив умов експлуатації на ресурс автомобіля; категорія умов експлуатації; техніко-економічний ккд автомобіля; 629.3.018