Оцінкa кавової гущі як вторинного ресурсу для aвтотрaнспортного комплексу - Залогіна, Світлана Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі наведений вплив автомобільного транспорту на навколишнє середовище, представлено альтернативні джерела енергії, досліджено ринок кави в Україні, приведено принципи еколого-орієнтованого логістичного управління.
Keywords: навколишнє середовище; якість повітря; двигун внутрішнього згоряння; альтернативне паливо; біологічне паливо; біодизель; кавова гуща