Розробка клієнтської частини веб-помічника із використанням ChatGPT - Кочура, Ілля Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – процес створення клієнтської частини веб-асистенту на основі нейромережі, використовуючи клієнт-серверну архітектуру. Мета роботи – створення веб-сторінки, яка може взаємодіяти з користувачем через інтерфейс та надавати їм підтримку, відповіді на запитання або виконувати інші задачі, такі як: список задач, мета якого полягає у збереженні нотатків користувача в одному місті; відображення погоди у певному місті. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері веб-асистентів та нейромереж. На основі виявлених недоліків було спроектовано архітектуру веб-додатку, його принцип роботи та створено макет сайту. Мною було розроблено клієнтську частину веб-помічнику, поєднано її з серверною частиною та розгорнуто локально для тестування та користування. Розглянуто основні принципи і функції охорони праці. Результати роботи є складовою частиною проекту зі створення веб-помічника для різних користувачів із різними функціями.
Keywords: web-помічник; openai api; nodejs; figma; html; штучний інтелект