Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи : з навч. дисципліни «Технології захисту довкілля» : для здобувачів напряму підготовки 101 «Екологія» - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки розроблено відповідно вимог освітньо-наукової програми «Екологічна безпека» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 16 годин (8 практичних занять). Зміст лекцій відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 2.4 «Технології захисту довкілля» 2024 р. Мова навчання – державна.
Keywords: технології захисту довкілля; екологічна безпека; маловідходне виробництво; 504.05:628.4:620.9