Використання модифікованої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-19-06 КПП "Рижівка" - Білопілля - Миколаївка - Лебедин – Лантратівка - Ольшанський, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, призначено види ремонтних робіт, досліджено вплив термопласту PR-plast асфальтобетонів та запропоновано для проведення капітального ремонту асфальтобетон з поліпшеними властивостями, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організацію виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів ділянки автомобільної дороги.
Keywords: асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний середній ремонт; поточний дрібний ремонт