Сучасні засоби покращення планування та управління будівництвом мостів. Ч.1 - Опашко, Дмитро Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В другій частині комплексної дипломної роботи проведено огляд джерел інформації з питань сучасних засобів планування та управління будівництвом мостів. Особливу увагу приділено питанням календарного планування при організації робіт з будівництва мостів. За результатами огляду виявлені деякі перспективні напрями для покращення планування та управління будівництвом мостів. Розглядається приклад розробки календарного лінійного графіку будівництва шляхопроводу та приклад сітьового (мережевого ) графіку для одного і того ж шляхопроводу. Проведено співставлення результатів та зроблені висновки з ефективності різних моделей планування робіт.
Keywords: мости; будівництво; планування; управління; календарні плани; мереживі графіки; діаграма Ганта