Розробка моделі вибору теплоізоляційного матеріалу за багатьма критеріями - Кізіма, Павло Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз сучасного стану енергетичного забезпечення утримання жилого фонду. Проаналізовані параметри, що впливають на вибір теплоізоляційних матеріалів. Розглянути методи прийняти рішень в умовах невизначеності вхідної інформації. Розроблено модель вибору теплоізоляційного матеріалу за багатьма функціональними та вартісними критеріями та параметрами в умовах невизначеності вхідної інформації. Наведено приклад використання розробленої моделі вибору теплоізоляційного матеріалу за багатьма функціональними та вартісними критеріями та параметрами в умовах невизначеності вхідної інформації. Для розрахунків було використано програмний засіб Microsoft Excel.
Keywords: Альтернатива; Критерій; теплоізоляційний матеріал; функція корисності