Розробка зони усунення несправностей (УН) на СТО. - Цибань, Ігор Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – усунення несправностей легкового автомобіля. Мета проекту – розробка зони усунення несправностей легкових автомобілів. Метод дослідження – розрахунково-аналітичний. У дипломній роботі проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації зони усунення несправностей легкових автомобілів. Виконано підбір обладнання для усунення несправностей. Розроблені технологічні інструкції ремонту автомобіля.
Keywords: УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТІ; АВТОМОБІЛЬ; ОБЛАДНАННЯ; ОХОРОНА ПРАЦІ; ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА