Побудова цифрової моделі ситуації за результатами інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – База відпочинку «Чорноморка» км 22+400 – км 23+700 - Богданов, Микита Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення виконання інженерно-геодезичних вишукувань, топографо-геодезичну вивченість ділянки виконання інженерно-геодезичних вишукувань, огляд технології автоматизованої камеральної обробки результатів інженерно-геодезичних вишукувань та побудови цифрової моделі місцевості, побудову цифрової моделі місцевості ділянки автомобільної дороги Т-15-07 з км 22+400 до км 23+700.
Keywords: автомобільна дорога; вишукування; геодезична зйомка; опорна геодезична мережа; тахеометр; цифрова модель ситуації