Управління процесом підвищення конкурентоспроможності підприємства - Степаненко, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Для виконання поставлених у роботі завдань використано такі загальнонаукові методи: метод пізнання, теоретичного узагальнення й порівняння; метод системного аналізу та синтезу; метод структурного моделювання; метод графічного моделювання; метод економіко-математичного моделювання. Наукове значення даної роботи полягає в тому, що в ній узагальнені та розвинені теоретичні засади та практичні аспекти щодо сутності процесу процес підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ». Зазначене запропоновано до використання у разі необхідності здійснення підвищення конкурентоспроможності підприємства на підставі аналізу впливу факторів внутрішнього та зовнішнього середовища.
Keywords: зовнішнє середовище; внутрішнє середовище; трансформація; оцінка ефективності; розвиткок підприємства; конкурентоспроможність