Вдосконалення методики вимірювання освітлення при атестації робочих місць - Репяк, Данило Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі встановлено точність вимірювання освітленості при використанні різних типів люксметрів та різних джерел освітлення. Результати дослідження є підставою для удосконалення методики вимірювання освітленості виробничого середовища при проведенні атестації робочих місць за умовами праці. Наукова новизна полягає у підготовці рекомендації щодо вдосконалення методики вимірювання освітленості при проведенні атестації робочих місць.
Keywords: вимірювання освітленості; достовірність; люксметр; атестація робочого місця; метрологічні характеристики; мобільні додатки; LED-лампи