Діагностика силової установки гібридного автомобіля - Бажинов, О. В.; Бажинова, Т. О.; Заверуха, Р. Р. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглядаються теоретичні та практичні основи діагностування гібридної силової установки автомобіля. Проведено аналіз діагностичних параметрів складових силової установки гібридного автомобіля. Наведено нейромережеву модель оцінки технічного стану гібридної силової установки автомобіля, а також рекомендації практичного використання результатів дослідження в умовах експлуатації. Монографія призначена для науковців, які досліджують екологічно-чисті автотранспортні засоби, а також студентам автомобільного, електричного та механічного профілю.
Keywords: діагностування; гібридна силова установка; нейромережева модель; технічний стан; автомобіль; експлуатація; автотранспортні засоби; екологічна безпека; 629.3 +504