Прикладна інформаційна технологія управління автомобільним трансфером - Полігалов, Родіон Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета дослідження: Розробити концептуальні основи та прикладну інформаційну технологію для ефективного управління автомобільним трансфером в умовах особливого стану країни, забезпечуючи оптимізацію процесів, підвищення безпеки та стійкості логістичних операцій. Завдання дослідження. Проаналізувати теоретичні засади та сучасні підходи до використання інформаційних технологій в управлінні автомобільним трансфером. Дослідити вплив воєнного стану на логістичну інфраструктуру та операційні процеси в Україні. Виявити ключові виклики та проблеми, з якими стикаються українські логістичні компанії в поточних умовах. Розробити концептуальну модель та архітектуру прикладної ІТ-системи управління автомобільним трансфером, що враховує специфіку воєнного часу. Надати фрагменти програмного коду, що ілюструють реалізацію окремих функціональних модулів системи. Розробити рекомендації щодо впровадження, забезпечення безпеки та подальшого розвитку запропонованої ІТ-системи. Об'єкт дослідження: Процеси управління автомобільним трансфером. Предмет дослідження: Прикладні інформаційні технології, методи та алгоритми, що використовуються для оптимізації та підвищення ефективності управління автомобільним трансфером, з урахуванням особливостей функціонування в умовах воєнного стану в Україні.
Keywords: інформаційна система; інформаційна технологія; автомобіль; управління; трансфер