Технологічні особливості будівництва льотного поля аеропортових комплексів - Комісаренко, Ілля (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі виконано аналіз природно-кліматичних умов району виконання робіт. Розглянуті питання технології та організації виконання робіт з будівництва штучної злітно-посадкової смуги, магістральної руліжної доріжки, руліжних доріжок та перону, а також їх інженерного облаштування. Описано заходи щодо контролю якості виконання робіт, охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: штучна злітно-посадкова смуга; магістральна руліжна доріжка; руліжні доріжки; перон; контроль якості; охорона праці