Регулювання дорожнього руху з використанням нейромереж - Яворський, Євгеній Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розроблено систему стеження автомобілів у відеопотоці з технологіями глибокого навчання. У ході роботи над аналізом ділянки теми й аналізом існуючих аналогів, а також аналізом підходів і процедур з трактом і методами роботи з власними нервовими мережами успішно виконано. Система була розроблена, зокрема, алгоритми обробки зображень і вирішення проблеми з асоціацією. Систему відстеження у Python було розроблено за допомогою бібліотек NumPy, Pandas, OpenCV і PyTorch.
Keywords: дорожній рух; нейромережі; трекінг; хмарні обчислення; BERT