Розроблення технології виробництва асфальтополімербетонних сумішей з детальною розробкою технології отримання бітумів модифікованих полімерами на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Кривцов, Дмитро (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано аналіз щодо властивостей бітумів, модифікованих полімером типу СБС, властивостей асфальтобетону на таких в’яжучих. В роботі відповідно до завдання розроблено технологічну схему випуску асфальтобетонних сумішей, модифікованих полімером СБС, розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі заданої продуктивності, підібрано обладнання для отримання модифікованого бітуму та випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу, потреби в електроенергії та воді. Виконано техніко-економічне обґрунтування роботи та визначена економічна ефективність розробленої технології.
Keywords: бітум; модифікований полімером; блоксополімер; асфальтополімербетонна суміш; технологічна схема