ВПЛИВ ПОЇЗДОК У ПРИМІСЬКОМУ СПОЛУЧЕННІ НА ІНТЕНСИВНІСТЬ РУХУ НА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРОГАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ - Горбачов, П. Ф.; Кочина, А. А.; Горбачев, П. Ф.; Gorbachov, P.; Kochina, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено результати дослідження закономірностей зміни інтенсивності руху автомобільного транспорту в приміському сполученні на автомобільних дорогах загального користування України. Встановлено можливість адекватного опису інтенсивності транспортних потоків на міжнародних автомобільних дорогах загального користування в передмістях великих міст залежно від відстані ділянки до центру міста.
ВЛИЯНИЕ ПОЕЗДОК В ПРИГОРОДНОМ СООБЩЕНИИ НА ИНТЕНСИВНОСТЬ ДВИЖЕНИЯ НА АВТОМОБИЛЬНЫХ ДОРОГАХ ОБЩЕГО ПОЛЬЗОВАНИЯ
IMPACT OF COMMUTER TRIPS ON THE TRAFFIC OF PUBLIC ROADS
Keywords: інтенсивність руху; транспортний потік; автомобільні дороги загального користування; приміське сполучення; регресійна залежність; интенсивность движения; транспортный поток; автомобильные дороги общего пользования; пригородное сообщение; регрессионная зависимость; traffic; public roads; commuter; regressive dependence; 656.015