ОЦІНКА РІВНЯ РИЗИКІВ У СИСТЕМІ ПІДТРИМКИ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ДЛЯ ОПЕРАТОРІВ ТРАНСПОРТНО-ЕКСПЕДИЦІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Андросенко, В. В.; Androsenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Проведено аналіз та описання процедури оцінки рівня ризиків у системі підтримки управлінських рішень для операторів транспортно-експедиційних підприємств на основі попередньо зібраної інформації.
ОЦЕНКА УРОВНЯ РИСКОВ В СИСТЕМЕ ПОДДЕРЖКИ УПРАВЛЕНЧЕСКИХ РЕШЕНИЙ ДЛЯ ОПЕРАТОРОВ ТРАНСПОРТНО-ЭКСПЕДИЦИОННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ
ESTIMATION OF LEVEL OF RISKS IN THE SYSTEM OF SUPPORT OF ADMINISTRATIVE DECISIONS FOR OPERATORS OF THE FORWARDING ENTERPRISES
Keywords: система підтримки управлінських рішень; рівень ризику; інтегральний показник; частота подій; система поддержки управленческих решений; уровень риска; интегральный показатель; частота событий; system of support of administrative decisions; risk level; integrated indicator; frequency of events; 519.816+681.5.017:656