ВИБІР ПОТУЖНОСТІ ТЯГОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ ДВИГУНІВ ДЛЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Smirnov, O.; Borisenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розроблено рекомендації щодо вибору потужності тягового електричного двигуна залежно від маси електричного транспортного засобу, швидкості його руху та дальності пробігу в режимі «тільки електрика». Результати дослідження подано у вигляді тривимірних залежностей.
ВЫБОР МОЩНОСТИ ТЯГОВЫХ ЭЛЕКТРИЧЕСКИХ ДВИГАТЕЛЕЙ ДЛЯ ЭЛЕКТРИЧЕСКИХ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ
CHOOSING THE POWER OF TRACTION ELECTRIC MOTORS FOR ELECTRIC VEHICLES
Keywords: електромобіль; гібридний електромобіль; гібридний транспортний засіб; електричний двигун; потужність; дальність пробігу; электромобиль; гибридный электромобиль; гибридное транспортное средство; электрический двигатель; мощность; дальность пробега; run distance; «only electricity» mode; traction batteries; electric vehicle; different power; electric motor; mathematical modeling; traction electric motor; hybrid electric vehicle; hybrid vehicle; established speed; 629.3