Автоматизація обліку технічного обслуговування та ремонту автопарку за допомогою веб-застосунку - Ларіков, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою дипломної роботи є розробка веб-застосунку для автоматизації обліку технічного обслуговування та ремонту автопарку. В основній частині роботи було проведено аналіз сучасних підходів до створення веб-застосунків, розроблено схему технологічного процесу, структуру сайту, включаючи головний сайт та адміністративну панель, створено дизайн і вибрано відповідні технології для реалізації функціональності застосунка. Предметом дослідження є задача створення веб-застосунку для автоматизованого ведення даних про технічний стан транспортних засобів, а об’єктом дослідження – проблема підвищення ефективності процесів планування ТО за допомогою сучасних веб-технологій. Технологічний процес включав аналіз аналогічних застосунків, розробку структури та візуальної ідентифікації, вибір і реалізацію технологій, тестування та впровадження сайту. Аналіз аналогів допоміг визначити ключові елементи для нашого застосунка. Розробка структури передбачала створення схеми роботи головного сайту та адміністративної панелі, визначення основних розділів і функціональних модулів. Візуальна ідентифікація включала дизайн, що відповідає простоті та функціональності. Тестування охоплювало перевірку відображення застосунку на різних браузерах та пристроях, оцінку швидкості завантаження і перевірку стабільності під великим трафіком. Хостинг включав вибір платформи та налаштування хостингу і серверного оточення.
Keywords: технологічний процес; веб; розробка; електронне видання; автопарк; ремонт; автоматизація; облік