Аналіз проектних рішень капітального ремонту мосту на км 114+000 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-15 Запоріжжя-Донецьк - Фрол, Наталя Михайлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі представлено обґрунтування В роботі представлено обґрунтування капітального ремонту мосту на км 114+000 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-15 Запоріжжя-Донецьк, Донецької області, з детальною кліматичною характеристикою ділянки в межах якої проводяться роботи. Перераховано всі основні роботи з капітального ремонту мосту, з урахуванням експлуатаційного стану елементів споруди. Детально наведено та проаналізовано прийняті рішення з основних видів робіт при капітальному ремонті об’єкту дослідження.
Keywords: міст; капітальний ремонт; прогонова будова; монолітна плита; проміжна опора; перехідні плити; водовідвід