Удосконалення методу моніторингу транспортних засобів в умовах експлуатації - Дауді, Мейзан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розроблено інформаційно-комунікаційну модель системи дистанційного моніторингу технічного стану ТЗ, яка включає взаємодію складових компонентів моніторингу: ТЗ з водієм і бортовим інформаційним комплексом.
Keywords: СУЧАСНИЙ СТАН АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ; СТРАТЕГІЇ ДЛЯ ГІДНОЇ ПІДТРИМКИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТЗ; МЕТОДИ МОНІТОРИНГУ ТА ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЗА СТАНОМ АВТОМОБІЛІВ; РОЗРОБКА БОРТОВОГО КОМПЛЕКСУ ITS; РЕАЛІЗАЦІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ІПК.