Вимірювач прискорень на наземних об'єктах, що рухаються - Слюсарь, Олег Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В дипломному проекті розглянуто навігаційні системи, що дозволяють визначати координати дорожніх машин, що рухаються. Був розглянутий струнний акселерометр. Особлива увага була приділена автогенератору, для якого було розроблено схему електричну принципову, виконано трасування печатної плати та проведено необхідні розрахунки.
Keywords: навiгацiя; супутник; струна; струнний диференцiальний датчик; акселерометр; перетворювач; автогенератор; печатна плата