Оцінка перспективи сучасної системи постачання, керування та розподілу запасних частин автомобіля - Гур’єв, Олександр Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи проаналізували існуючі методи керування та розподілу запасних частин для автомобілів; дослідили сучасні методи забезпечення запасних частин автомобіля, які використовують інформаційні технології; оцінили роботу спеціального програмного забезпечення систем вибору та постачання запасних частин;
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА; ЗАПАСНІ ЧАСТИНИ; СЕРВІС