Обстеження мосту на водозливній греблі у с. Ульвівок Червоноградського району Львівської області - Іващук, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розглядається обстеження греблі та автодорожнього мосту на ній в рамках об’єкту «Реконструкція гідротехнічного комплексу із влаштуванням гідроелектростанції «Сокальська ГЕС». Застосовуються сучасні нормативні документи з обстеження споруд. Виконуються деякі порівняння норм обстеження будівель і споруд за ДСТУ 9273:2024 та норм обстеження мостових споруд – ДБН В.2.3-6-2009 та ДСТУ 9123:2021. Виконується оцінка технічного стану, розраховується експлуатаційний стан та залишковий ресурс.
Keywords: автодорожній міст; гребля; експлуатаційний стан; залишковий ресурс; мостове полотно; нормативні документи; обстеження; опори; прогонова будова; технічний стан