Удосконалення оцінювання бізнес-процесів АТП - Вітнов, Максим Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі набуло подальшого вивчення сутності та змісту поняття "бізнес-процес", визначені основні напрямки удосконалення оцінювання бізнес-процесів, зроблена характеристика роботи підприємства, проведена оцінка і аналіз бізнес-процесів організації, розроблені рекомендації щодо проведення реінжинірінгу бізнес-процесів на підприємстві та проведено оцінювання реінжинірингу бізнес-процесів. Наукова новизна одержаних результатів полягає в наступному. Удосконалено рекомендації щодо проведення реінжинірінгу бізнеспроцесів на підприємстві. Дістало подальшого розвитку: оцінювання бізнес-процесів АТП.
Keywords: бізнес-процес; оцінювання; удосконалення; реінжинірінг; оцінка бізнес процесів; результат