Інтелектуальні інформаційні системи для електромобіля - Бажинов, О. В.; Весела, М. А.; Бажинов, А. В.; Веселая, М. А.; Bazhinov, A. V.; Vesela, М. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглянуто використання інтелектуальної системи в управлінні силовою установкою електромобіля. Надано опис моделей керування силовою установкою при різних станах функціонування.
Интеллектуальные информационные системы для электромобиля
Intellectual information systems for electrovehicles
Keywords: система; електромобіль; синхронний генератор; модель; электромобиль; силовая установка; system; electric vehicle; powerplant; model; 629. 114