Багатоконтурне автомобiльне колесо - Гацько, Василь Iванович; Подригало, Михайло Абович; Рогозiн, Iгор Вiталiйович; Бiша, Владислав Михайлович (My University, 2017)
Багатоконтурне автомобільне колесо, що має колісний диск з отворами для кріплення та шину, яке відрізняється тим, що колісний диск являє собою розбірний вузол, що складається з центрального барабана, вставних дисків та реборд, а шина складається з окремих замкнутих контурів, кожен з яких є незалежним і накачується окремо через повітряні вентилі, та має додаткові ребра жорсткості, а все колесо монтується в єдиний цілий вузол болтами, що вкручуються безпосередньо в зовнішню реборду колеса з використанням спеціальних трубчастих вставок.
Keywords: машинобудування; автотранспортнi засоби, ходова частина