Дослідження на гальмівну ефективність шин різних виробників, що встановлюються на автомобілях підкатегорії М1 - Клименко, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – гальмівна ефективність шин різних виробників та розмірів. Мета роботи – дослідження на гальмівну ефективність шин різних виробників що встановлюються на автомобілях підкатегорії М1. Методи дослідження – емпіричні та теоретичні. Розглянуто та проаналізовано основні параметри і будову шин які використовуються на транспортних засобах підкатегорії М1. Виявлено особливості шин для експлуатації в літній період часу та у зимній час.
Keywords: гальмівна ефективність; шини; гальмівна система; конструкція шин