НОЖОВО-ФРЕЗЕРНИЙ БЕЗТРАНШЕЙНИЙ УКЛАДАЧ ТРУБ - Романовський, О. Л.; Макарчук, О. В.; Васильчук, О. Ю.; Романовский, О. Л.; Макарчук, О. В.; Васильчук, О. Ю.; Romanovskiy, O.; Makarchuk, O.; Vasylchuk, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Представлено нову конструкцію ножово-фрезерного безтраншейного укладача труб, який технологічно забезпечує високий коефіцієнт передачі ніжтепла в масив, аналіз стану і напрямів досліджень для його реалізації.
НОЖОВО-ФРЕЗЕРНЫЙ БЕСТРАНШЕЙНЫЙ УКЛАДЧИК ТРУБ
KNIFE-AND-MILLING TRENCHLESS PIPELAYERS
Keywords: ніж; укладач труб; самообертова фреза; теплопередача; опір; нож; ґрунт; укладчик труб; самооборотная фреза; теплопередача; сопротивление; почва; knife; pipelayer; circulating milling cutter; heat transfer; resistance; soil; 624.132.3:621.315.29