Моделі структурно-топологічного синтезу складу підприємства - Рояка, Валерій Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено аналіз технологій проектування складу підприємства. Розроблено моделі структурно-топологічного синтезу складу підприємства. Наведено приклади використання розроблених моделей синтезу складу підприємства.
Keywords: багатокритеріальність; модель; склад; структурно-топологічний синтез; rfid-зчитувач