Віртуальне дослідження параметрів мобільного підйомника ВС – 22.06 - Табуров, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розроблена віртуальна модель мобільного підйомника з робочою платформою, проведено дослідження впливу параметрів установки робочого устаткування на положення центру мас машини та напружено – деформований стан металоконструкції стріли підйомника. Розраховано основні показники економічної ефективності використання віртуальної моделі машини на етапі проектування та розроблено заходи з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: мобільний підйомник; робоча платформа; віртуальна модель; стійкість; напружено – деформований стан