Розробка автомобільного крісла з електроприводом з функцією обертання - Медведєв, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: Проведення аналізу існуючих рішень для людей зі спеціальними потребами та запропонування і розробка автомобільного крісла з функцією обертання. Об’єкт роботи: обертання автомобільного крісла. Предмет роботи: автомобільне крісло з функцією обертання Проведено аналітичний огляд існуючих рішень для людей зі спеціальними потребами. Проведено аналіз існуючих автомобільних крісел з електроприводом. Запропоновано технічне рішення автомобільного крісла для людей з спеціальними потребами. Виконано розрахунок механічної характеристики електроприводу автомобільного крісла. Результати роботи можуть бути використанні при розробці та виготовленні крісел з можливостю обертання.
Keywords: автомобільні крісла; електропривод; люди зі спеціальними потребами; обертання крісла; двигун постійного струму; механічна характеристика електроприводу