КОНЦЕПЦІЯ ДІАГНОСТИКИ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ - Бороденко, Ю. М.; Черевач, А. В.; Бороденко, Ю. Н.; Borodenko, Y.; Cherevach, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто концептуальний підхід до створення системи діагностики силових елементів електропривода гібридного автомобіля. Проведено апробацію імітаційної моделі елек-тропривода з вентильним двигуном як об’єкта діагностики.
КОНЦЕПЦИЯ ДИАГНОСТИКИ ЭЛЕКТРОПРИВОДА ГИБРИДНОГО АВТО-МОБИЛЯ
DIAGNOSTICS CONCEPTION OF ELECTRICAL DRIVE OF A HYBRID VEHICLE
Keywords: гібридний автомобіль; електропривід; діагностичний параметр; імітаційна модель; структурна й параметрична ідентифікація несправності; гибридный автомобиль; электропривод; диагностический параметр; имитационная модель; структурная и параметрическая идентификация неисправности; hybrid vehicle; electrical drive; diagnostic parameter; virtual model; structural and parametric trouble identification; 681.518.54