Визначення раціональної системи управління запасами на ТОВ «Проденерго» - Шепелевцев, Богдан Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу існуючої системи замовлення товару на підприємстві визначені недоліки які існують на ТОВ «Проденерго». Шляхом аналізу літературних джерел розробили конкретні заходи, створені задля поліпшення роботи системи управління запасами на ТОВ «Проденерго». Впровадження цієї методики оцінюється як здатне принести економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; кратні періоди; система управління запасами; розмір замовлення