Розробка напрямів удосконалення HR-системи автотранспортного підприємства - Голубцова, Юлія Леонідівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра: 74 с., 10 рис., 11 табл., 29 джерел. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, БЕРЕЖЛИВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, МОТИВАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ, HR-СТРАТЕГІЯ, РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ПРАЦІ, ОРГАНІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичні та методичні засади формування й розвитку HR-системи в структурі управління автотранспортного підприємства. Предмет дослідження – організаційно-економічні механізми підвищення конкурентоспроможності автотранспортного підприємства в сучасних умовах господарювання. Об’єкт дослідження – HR-система автотранспортного підприємства як сукупність процесів управління людськими ресурсами. Задачі дослідження: – проаналізувати сучасний стан управління персоналом на автотранспортних підприємствах; – визначити роль HR-системи у забезпеченні ефективної діяльності підприємства; – дослідити особливості підбору, мотивації та розвитку персоналу в галузі автотранспортних послуг; – розробити практичні рекомендації щодо удосконалення HR-системи автотранспортного підприємства.
Keywords: управління персоналом; бережливий менеджмент; мотивація працівників; hr-стратегія; результативність праці; організація трудових процесів