РОБОЧА ДІАГРАМА ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ГІДРАВЛІЧНОГО РЕЛАКСАЦІЙНОГО АМОРТИЗАТОРА - Сидоренко, І. І.; Робу, С. І.; Волков, В. П.; Сидоренко, И. И.; Робу, С. И.; Sidorenko, I.; Robu, S.; Volkov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено дослідження щодо розрахунку робочих діаграм та характеристик гідравлічного релаксаційного амортизатора з розширеною механічною структурою.
РАБОЧАЯ ДИАГРАММА И ХАРАКТЕРИСТИКА ГИДРАВЛИЧЕСКОГО РЕЛАКСАЦИОННОГО АМОРТИЗАТОРА
WORKING CHART AND THE FEATURES OF THE HYDRAULIC RELAXATION SHORK ABSORBER
Keywords: гідравлічний релаксаційний амортизатор; додаткова механічна структура; робочі діаграми і характеристики; гидравлический релаксационный амортизатор; дополнительная механическая структура; рабочие диаграммы и характеристики; hydraulic relaxation shock absorber; additional mechanical structure; working diagrams and specifications; 629.11.012